Sosyal Medya Yarışmalarımızın Kazananları Belli Oldu!

sosyal medya yarisma

Tam da söz verdiğimiz gibi, Sosyal Medya Yarışmalarımız bugün (19 Nisan Pazar) sonlandı. Bakalım Facebook ve Twitter sayfalarımız için ayrı ayrı ödüller biçtiğimiz yarışmalarımızı kimler kazandı!

Yarışmamızın kuralı çok basitti. 7. Yıl Şenlikleri sayfamızı içeren mesajı beğenip paylaşmak (ya da fav’layıp rt etmek) gerekiyordu. Güzel ilginiz için sizlere teşekkürü borç biliriz. Şimdi lafı uzatmadan hemen kazananlara geçelim.

[stextbox id=”black”]Facebook Yarışması Kazanları:

Kazanan: Sümeyye Kaya
Ödül: Locke Lamora’nın Yalanları (Centilmen Piç Serisi #1)

Kazanan: Kübra Erkul
Ödül: Assassin’s Creed Çizgi Roman Seti (4 cilt)

[stextbox id=”black”]Twitter Yarışması Kazanları:

Kazanan: Bartu R. R. Yılmazer
Ödül: Marslı

Kazanan: Ivy
Ödül: Mass Effect #1: Keşif

Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Fakat ondan önce bize ulaşırken mailde özellikle belirtmenizi istediğimiz bilgiler var.

Ad:

Soyad:

Açık Adres:

Telefon:

Peki neden telefon numaranızı istiyoruz? Çünkü kargo gönderiminde görevli kişi size ulaşamazsa kitabınız bize geri iade olacaktır. Bu durumda kitabı size tekrar göndermemiz söz konusu olamıyor. Yeni bir kazanan seçiyoruz.

Kazanan arkadaşlarımızın 26 Nisan Pazar gününe kadar kayiprihtim@gmail.com adresine bilgilerini göndermelerini rica ediyoruz. Eğer belirtilen süre içinde geri dönüş yapılmazsa maalesef bilgilerini vermeyen kazananın kitabı için tekrar çekiliş yapılacaktır.

Kazanamadığı için üzülen varsa, sakın üzülmeyin! Çünkü yarışmalara daha yeni başlıyoruz ve dağıtacak pek çok kitabımız var! Belki çok merak ettiğiniz bir başka kitap sıradaki yarışmamızda sizin olacak. Kim bilir?