Avengers Yönetmeni Joss Whedon: “Spider Man Post Credit’i Sahte”

spider-man-avengers

Avengers: Age of Ultron yönetmeni Joss Whedon, geçtiğimiz günlerde bu defaki filmin sonunda sürpriz bir sahne olmayacağını bizlere söylemişti. Fakat geçen günlerde ortaya çıkan ve sızdırıldığı iddia edilen videoda Spider Man’i görüyorduk. Ancak Whedon bunu yalanlamakta gecikmedi.

Avengers: Age of Ultron’un yönetmeni Joss Whedon geçtiğimiz haftalarda bu defa bir film sonu sürprizi beklemediğine dair bizi  uyarmıştı. Kimsenin perde kapkaranlık olana kadar beklemesini istemediğini ve bunun için baştan durumu açıkladığını da samimi bir dille bildirmişti. Ancak sızdırıldığı iddia edilen bir video ortalığı karıştırdı.

Videoda bir gökdelenin camlarını silen, kulaklıkla müzik dinleyen bir adam ve onun arkasında Tony Stark’ın Avengers Kulesi’ni görüyoruz. Sonrasında Spidey’nin gelip adamla konuşmaya çalıştığı ama başaramadığı bir sahne gösteriliyordu.

Ancak Joss Whedon bunu yalanlamakta gecikmedi ve sızdırıldığı iddia edilen videonun sahte olduğunu belirterek heyecanları dindirdi.

Halen daha Spider Man’in diğer kahramanlarla bir araya geleceği en yakın film, Captain America: Civil War olarak gösteriliyor. Üstelik lise yıllarındaki Peter Parker olacak bu.

Yönetmen tarafından sahte olduğu söylenen videoyu hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Bizim Spidey için bir acelemiz yok. Onu Avengers’ta görmeyi biz de çok istiyoruz, fakat yönetmenin tercihine de saygı duyuyoruz. Umarız Spider Man’in Avengers’ta boy gösterdiği gün X-Men üyeleri de aynı filmde, hatta aynı karede yer alır.