En Çok Beklediğimiz Filmlerden Yepyeni Posterler

movie-posters-header

Sinemanın büyülü dünyasını seviyoruz! Her ne kadar son zamanlarda CGI ile işin kolayına kaçanların sayısı fazlalaştıysa da yine de beyazperdenin bizi götürdüğü o eşsiz dünyaların yeri bizim için bir başka. Ama en az onun kadar sevdiğimiz bir şey varsa o da hayranı olduğumuz filmlerin birbirinden güzel posterleri!

2015’in sinema takvimi fantastik ve bilimkurgu sevenler için oldukça dolu geçiyor. Avengers: Age Of Ultron, Mad Max: Fury Road, Terminator: Genysis, Ant-Man, Pan ve Jurassic World bu yıl bizi bekleyenlerden sadece birkaçı.

Hatta Batman v Superman, Star Wars VII, Deadpool, Warcraft, Wonder Woman, X-Men: Apocalypse, Fantastic Four ve diğer tüm Marvel ile DC filmlerini de hesaba katarsak 2017’ye kadar sinema koltuklarını bir hayli meşgul edecekmişiz gibi görünüyor. Peki şikayetçi miyiz? Tabii ki hayır!

Bizler bu filmleri heyecanla bekleye duralım, geçtiğimiz hafta içinde içlerinden bazılarıyla ilgili hayli iştah kabartıcı posterler yayınlandı. Gelin, hepsine şöyle bir göz atalım.

[stextbox id=”black”]Batman v Superman: Dawn Of Justice

Bu filmin çekileceğinden uzun zamandır haberdardık. Hatta Batman rolünü Ben Affleck‘in üstleneceğini öğrendiğimizden beri bazılarımız endişeyle yaklaşıyordu kendine. Hem Christopher Nolan’ın o efsanevi üçlemesinden sonra nasıl bir Batman filmi bizi tekrardan sinema salonlarına sürükleyebilirdi ki? Cevap aslında basit: Batman‘in zirve noktası kabul edilen, Frank Miller imzalı Dark Knight Returns. Peki ya Süpermen? Onun da karanlık bir öyküsü var elbette; Injustice: Gods Among Us. Bu ikisinin başarılı bir karışımı bekliyor bizi ufukta…

batman_v_superman_1

batman_v_superman_2

Filmin son yayınlanan fragmanına ve sizler için hazırladığımız detaylı incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.

[stextbox id=”black”]Jurassic World

İlk Jurassic Park filmini hepimiz Brontosauruslar gibi sevmiş, sinema salonlarına Velociraptorler gibi koşmuştuk. Ama konu devam filmlerine geldiğinde serinin en ateşli hayranları bile kendi aralarında fikir ayrılığına düşer. O nedenle Jurassic World duyrulduğundan beri tüm dinozor severler gibi biz de tereddüt içindeyiz hâlâ. Ama bu durum filmin posterlerinin tadını çıkarmamıza engel değil elbette.

jurassic_world_1

jurassic_world_2

[stextbox id=”black”]Fantastik Dörtlü

Marvel Comics’in en uzun soluklu serilerinden biri olan Fantastik Dörtlü, uzun bir aranın ardından yeniden beyazperdelere dönmeye hazırlanıyor. Ancak bu sefer farklı bir kurgu var kaşımızda. Serinin orijinalinin aksine bu sefer dört üniversiteli genç olarak karşımıza çıkan kahramanlarımız uzaya çıktıkları bir kazada değil de alternatif bir boyuta yaptıkları ve kötü sonuçlanan bir deneyde kazanıyorlar güçlerini.

fantastic_four_1

[stextbox id=”black”]Pan

Peter Pan masalının yeniden ve farklı bir şekilde ele alınışı Pan. Hugh Jackman’ın canlandırdığı Kaptan Karasakal ve uçan gemisi tarafından kaçırılan Peter Pan kendini Olmayan Ülke’de buluyor. Hook burada fazla kovboy filmi izlemiş bir delikanlı gibi görünüyor, diğer karakterler de oldukça farklı.

pan

[stextbox id=”black”]Mad Max: Fury Road

Eski dostumuz Mad Max‘e kavuşmamıza artık sadece sayılı günler kaldı. Her ne kadar gönüllerimizin en birinci çılgını hâlâ Mel Gibson olsa da Tom Hardy de hem fragmanlarda hem de diğer tanıtımlarda bu işi gayet başarılı bir şekilde kıvıracağını ispatlar gibi. Charlize Teron‘un da rolüne bürünmek konusunda ondan aşağı kalır yanı yok elbette.

mad_max_fury_2

mad_max_fury_road_1

[stextbox id=”black”]Star Wars VII: Force Awakens

Eh… Bunun resmi bir Star Wars VII posteri olup olmadığını henüz bilmiyoruz, ama bildiğimiz tek bir şey varsa o da harika gözüktüğü! Hazır J.J. Abrams yayınladığı son fragman ile (ve Chewie‘nin hayvansı cazibesiyle) olumsuzluk havasını dağıtmışken bunu da sizlerle paylaşmamak olmazdı. Eğer kendisini henüz izlemediyseniz buradan ulaşabilirsiniz.

star-wars-the-force-awakens