X-Files Dizisinden Güzel Bir Haber Daha: Skinner Geri Dönüyor!

x-files-trio

X-Files dizisinde Mulder ve Scully’yi yeri gerince seven yeri gelince döven, huysuz patronumuz Skinner dizinin yeni sezonunda da bizlerle olacak.

Geçtiğimiz haftalarda sizlere 90’lı yılların en sevilen (ve aynı zamanda da ürperten) bilimkurgu dizilerinden X-Files’ın yeniden çekileceğinin müjdesini vermiştik. Hatta daha da güzeli başrollerde yine David Duchovny (Ajan Mulder) ile Gillian Anderson’ı (Ajan Scully) izleyeceğimizi de öğrenmiştik.

Şimdiyse daha da güzel bir haber geliyor. Mulder ve Scully haricinde dizinin 9 sezonunun tamamında yer alan Mitch Pileggi bir kez daha Walter Skinner rolüyle bizlerle buluşmaya hazırlanıyor! Her ne kadar Fox kanalından herhangi bir resmi açıklama gelmese de hem David Duchovny hem de Mitch Pileggi bunu bizzat doğruladı.

https://twitter.com/MitchPileggi1/status/590231927648423936

Walter Skinner’ın bir kez daha iki dik başlı çocuğuna durmadan huysuzluk edip homurdanacağını duyurmaktan mutluluk duyarım. Çok mutluyum.

Dizinin müptelalarının da iyi hatırlayacağı gibi Mulder ve Scully’nin patronu olan Skinner kimi zaman ikilinin müttefiki, kimi zaman dostu, kimi zamansa düşmanı olarak çıkmıştı karşımıza.

6 bölümlük bu yeni sezonda da kendisini görecek ve huysuzluklarına katlanacak olmaktan şahsen biz çok mutluyuz. Şimdi Mulder ve Scully düşünsün!