Tomorrowland’dan Üçüncü Fragman

tomorrowland

Disney’in bu sene içerisindeki en çok beklenen filmlerinden biri Tomorrowland. Geçtiğimiz ay 2. fragmanının haberini yayımladığımız film şimdi de üçüncü ve son tanıtım videosuyla bizlerle.

Gizemli bir mucidin (George Clooney), sorunlu bir çocukla birlikte (Britt Robertson) geleceğe ya da alternatif bir gerçekliğe geri dönme macerasını konu olan, ilginç bir film Tomorrowland. Onlara eşlik edense House dizisinden tanıdığımız (ve muhtemelen kötü adamı oynayan) Hugh Laurie. Hollywood’un en sevilen aktörlerinden biri olan George Clooney’i de böylesine bir bilimkurgu filminde görmek izleyiciler adına oldukça sevindirici bir durum doğrusu.

Brad Bird’in (The Incredibles, Ratatouille, Up) yönetmenliğinde çekilen filmin senarist koltuğunda Damon Lindelof‘ın (Lost, World War Z) yanı sıra yine Bird’ün adını görmekteyiz.

Tam 1 ay sonra, 22 Mayıs’ta gösterime girecek olan Tomorrowland’ın bizlere harika bir bilimkurgu öyküsü anlatacağına inancımız tam. Ufak bir cisme dokunduğunda kendisini başka bir paralel evrende bulan Casey Newton adlı genç kızın öyküsünü izlerken bizler de perdenin öteki tarafında olacağız bir süreliğine.

İşte bizleri biraz daha sabırsız kılan, heyecan dozu bir hayli yüksek fragman: