Örümcek Adam’ı Kim Oynayacak?

peter-parker

Marvel, Spider-Man filminde oynayacak olan kişiyi hala tam olarak seçemezken potansiyel oyuncuların sayısını 5 kişiye kadar daralttı. Buyurun bakalım kimlermiş onlar…

Önümüzdeki birkaç haftada aktörün seçileceğine kesin gözüyle bakabiliriz. Captain America: Civil War filmi Spider-Man’in çıkışı olacağı için şimdilik her şeyi sır gibi saklıyorlar. Bu beş isimden ziyade son anda ortaya çıkan bambaşka birileri olması da olası ancak şimdilik Peter Parker’ı oynaması için düşünülen kişiler Nat Wolff, Asa Butterfield, Tom Holland, Timothee Chalamet ve Liam James.

spider-man-shortlist

Bu isimlerin arasından en ilgi çekeni daha önce Hugo ve Ender’in Oyunu’nda da oynayan ve ne kadar az tanınsa da oyunculuk olarak harika bir iş çıkartan Asa Butterfield olsa gerek. Oyuncuların geçmişlerine baktığımızda bu 5 adı biraz iç karartıcı bulsak da aralarında Peter Parker’a ‘en’ çok uyan da bu isim oluyor.

Marvel, filmlerde Peter Parker’ın lise hayatının birkaç yılını işleyeceği için oyuncu yaşını küçük tutmuş. 20 yaşın altında olan oyuncu seçimi de bu yüzden olsa gerek. Eh, bunun mantıklı bir adım olduğunda hemfikir olabiliriz. 30 yaşında çoluğu çocuğu olan birini lise oyuncusu olarak oynatabilirlerdi de.

Şimdilik 28 Temmuz 2017’de çıkacak olan yeni filmi Cabin in the Woods’u da yönetmiş Drew Goddard’ın tek başına yöneteceğini biliyoruz. Eşlik edecek biri varsa da henüz açıklanmadı.