Ufukta Yeni Bir Görünmez Adam Filmi Görün(m)üyor

invisible-man

H.G. Wells’in 1897 yılında kaleme aldığı ve yılların eskitemediği romanı Görünmez Adam bir kez daha beyazperdelere konuk olmaya hazırlanıyor.

Her ne kadar H.G. Wells denince akla hemen Zaman Makinesi ve Dünyalar Savaşı gelse de en az bu ikisi kadar önemli olan ve aynı ilgiyi hak eden bir diğer romanı daha vardır üstadın: Görünmez Adam.

Soyadı Griffin olan ve gerçek adı kitabın ilerleyen kısımlarına kadar açıklamayan görünmez “kahramanımızı” bugüne dek pek çok sinema filminde izleme şansı bulmuştuk. Bunlardan kimi iyi kimi de kötüydü maalesef. Hatta Sean Connery’nin başrolünü üstlendiği Muhteşem Kahramanlar (The League of Extraordinary Gentlemen) başta olmak üzere pek çok filmde de görmüş… eee, görmüş ama görmemiş gibi yapmıştık kendisini.

Şimdi de eski dostumuz Griffin’in maceralarını Sony Pictures yorumuyla izleme şansı bulacağız. Filmi beyazperdeye aktarma görevini Red Wagon Entertainment’a (Peter Pan, Muhteşem Gatsby, Uyumsuz) devreden Sony şimdilik bunun tek bir film mi olacağını yoksa devam filmleri olan orijinal bir senaryo mu düşündüklerini açıklamadı. Ancak şu an için gelen bilgilere bakılırsa Universal Studios’un canavar evreninden tamamen bağımsız bir proje düşünülüyor.

Şu an için herhangi bir yönetmen, senarist ya da çıkış tarihi belli değil. Gelişmeler için bizi izlemeye devam edin sevgili Rıhtımperverler.