Joker’in Olay Yaratan Dövmeleri İçin İlginç Bir İddia: Filmde Olmayacaklar

joker-killing-joke-jared-leto

Jared Leto’nun Suicide Squad’ta canlandıracağı Joker’e dair ilk resmi görsel yayınlandığından beri ortalık durulmak bilmiyor! Hayranlar dövmeleri sevenler ve sevmeyenler olarak ikiye bölünmüş durumda. Şimdi de karşımızda yepyeni bir iddia var!

Hatırlayacağınız ama hatırlamak istemeyeceğiniz üzere Suicide Squad’ın yönetmeni David Ayer, geçen hafta Joker’in yaratılışının 75. yılı şerefine Twitter hesabı üzerinden Jared Leto’nun bir fotoğrafını paylaşmış ve ortalık tam anlamıyla kaosa bürünmüştü. Kimileri bu yeni Joker’e sıcak bakarken kimileriyse ondan nefret etmişti.

Bugünse Movie Pilot adlı internet sitesi ortaya çok ilginç bir iddia attı. Sitenin belirttiğine göre tüm o dövmeler ve dişler sadece ama sadece Joker’in 75. yaş gününü kutlamak için özel olarak yapılmış ve filmde hiçbiri yer almayacakmış. Kaynak olaraksa sette çalıştığı iddia edilen Gabriel Gray adlı bir şahsın attığı tweeti göstermişler.

leto-joker-tweet

İşte size çizgi roman hayranlarını ilgilendirebilecek bir şey. Suicide Squad için yayınlanan tanıtım fotoğrafının Leto’nun filmdeki hâliyle alakası yok…

Gabriel Gray’in ne kadar güvenilir bir kaynak olduğu şüpheli bir durum elbette. Sonuçta bugüne kadar adını duyan hiç kimse olmamıştı. Bununla birlikte Movie Pilot’ın bu iddiayı güçlendiren bazı kaçak set fotoğrafları da var. Aşağıda da görebileceğiniz gibi ne dövmelerden ne de dişlerindeki metallerden bir iz var Leto’nun üzerinde…

leto-joker-1

leto-joker-2

Tüm bunlar sadece dedikodudan da ibaret olabilir elbette. Gabriel Gray de sahte bir hesap olabilir pekâlâ… ne de olsa internet çağındayız ve bu her gün yaşadığımız bir olay. Ayrıca filmin yapımcılarından ya da yönetmenden dövmeleri inkar eden herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

Bununla birlikte internet çağında olmamızın güzel yanları da yok değil. Mesela Jack Nicholson’ın yeni Joker’e verdiği tepkiyi gösteren şu hayran yapımı video gibi. Suya dayanıklı mendilinizle izleyin!