Örümcek Adam İçin Yepyeni Bir Animasyon Filmi Geliyor

Spiderman-header

Önümüzdeki yıllarda Örümcek Adam’a iyice doyacağız gibi görünüyor. Önce Civil War’da yer alacağı, ardından da kendine ait yeni bir filmde oynayacağı kesinleşen kahramanımız şimdi de yepyeni bir animasyon filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Sony Pictures’ın bugün yaptığı resmi bir açıklamaya göre 2017 yılında, Marvel filmlerinin yayınlanmasının ardından Örümcek Adam’ı bir kez de uzun metrajlı bir animasyon filminde izleme şansı elde edeceğiz.

Projenin başındaki isimlerse oldukça tanıdık ve bir o kadar da güven verici: Phil Lord ve Chris Miller. Yani daha önce The Lego Movie ve Köfte Yağmuru gibi başarılı yapımlarda bizleri hayli eğlendiren kişiler…

Animasyonda kırmızı-mavi kostümü Peter Parker’ın mı, yoksa Miles Morales’in mi kuşanacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak Civil War’da Peter Parker’ı izleyeceğimiz kesinleştiği için biz oyumuzu Parker’dan yana kullanıyoruz.

Filmin çıkış tarihi şu an için 20 Temmuz 2018 olarak görünüyor. Yeni detayları örümcek hislerimize dikkat kesilmiş bir vaziyette hep beraber bekliyoruz. Bu esnada 90’lı yılların unutulmaz Örümcek Adam çizgi-dizisinin jenerik müziğiyle kendimizi oyalamamamız için hiçbir neden yok elbette…