Rocksteady ve Bebop Geri Dönüyor!

bebop-rocksteady

Rocksteady ile Bebop’ın, çekimleri şu sıralar sürmekte olan Teenage Mutant Ninja Turtles 2’de yer alacağı Paramount Pictures tarafından resmen doğrulandı.

Şey, evet… Michael Bay’in stüdyosundan çıkan ilk film gerçekten de kötüydü. April O’Neil rolünü üstlenen Megan Fox bile kurtaramamıştı hatta. Hem de kameranın arkasında Michael Bay olmamasına rağmen…

Ama umut bu ya… insan çocukluk kahramanlarının filmlerine ya da diğer eserlerine duyarsız kalamıyor. Özellikle de bu kahramanlar size pizzayı sevdiren, “ançuez” ve “Cowabunga!” gibi terimleri kelime dağarcığınıza katan dört Rönesans sanatçısı… şey, aman… dört ninja kaplumbağaysa.

İşte yine ilk filmi çeken aynı ekibin elinden aynı kadroya sahip yeni bir Ninja Kaplumbağalar filmi var ufukta. Üstelik bu kez yanlarında çok sevdiğimiz iki eski can düşmanımız (ne?) da var. Yani Rocksteady ve Bebop.

Her ne kadar bu ikili Kevin Eastman ve Peter Laird tarafından çizilen orijinal çizgi-romanlarda yer almasa da ve sadece çizgi film için özel olarak tasarlanan karakterler olsalar da Ninja Kaplumbağaların hayranları tarafından çok sevildikleri bir gerçek. Yeni film aynı zamanda kafaları her anlamda kalın olan bu ikilinin beyazperdede ilk kez boy gösterişleri olacak. Umarız kaplumbağalarımıza uğursuzluk, filme de uğur getirirler.

Ninja Kaplumbağalar 2’nin gişelerde bizlerle buluşma tarihi şimdilik 3 Haziran 2016 olarak görünüyor.