X-Men: Apocalypse Yönetmeninden Karakterlere Dair Bilgiler ve Bir de Yeni Konsept Görselleri Geldi

x-men-apocalypse

X-Men: Apocalypse hakkında yönetmen Bryan Singer oldukça taze bir röportaj gerçekleştirdi ve alıştığımız X-Men filmlerindekilere göre (First Class’ı saymazsak) oldukça genç olan karakterler için bazı bilgiler verdi. 

Ama bir de Cerebro göründü! Ona sonra gelelim tabii.

Bryan Singer, Empire’a verdiği röportajda, senarist Simon Kinberg ile birlikte bunun en büyük X-Men filmi olacağını düşündüklerini belirtti. Hatta tam olarak şöyle söyledi:

Bu film koca bir canavar. Beklentiler çok yüksek ve global çapta. Ve kötü adam da oldukça efsanevi. Bu kesinlikle bir X-Men filmi, ama gerçekten de farklı hissettiriyor.

Sansa Stark olarak tanıdığımız ve Jean Grey rolünde göreceğimiz Sophie Turner ile Jubilee olarak göreceğimiz Lana Condor’a dair sızan görüntüleri daha dün paylaşmıştık. Hatta ucundan bir Cyclops bile görünüyordu. 80’ler tarzında ve oldukça genç yaşlarda gördüğümüz Jean Grey, Cyclops, Storm ve diğerleri için yönetmen ne diyor peki?

Onlar da en az ana kadromuz kadar filmin büyük birer parçası. Scott henüz pirüpak bir lider değil. Storm hayatta yanlış yolda yürüyen sorunlu bir karakter. Jean ise karmaşık, ilgi çekici ve tam olarak olgunlaşmamış. Bir gün dünyanın en güçlü insanı olacağını bildiğiniz birinin güçleriyle sorun yaşadığını görmek eğlenceli.

Olaylar, olaylar!

Şimdi geldik konsept çizimlerine. Profesör X’in mutantları saptamak için kullandığı (gerçi daha pek çok şeyde de kullanıyor) cihazı Cerebro,* yeni X-Jet (Blackbird) ve Apocalypse’in meşhur tapınağının çizimleri taze taze yayınlandı. Bunları hemen aşağıda bulabilirsiniz!

X-Men_Apocalypse_Concept_art_4

X-Men_Apocalypse_Concept_art_1

X-Men_Apocalypse_Concept_art_3

27 Mayıs 2016’da Amerika’da çıkacak film için daha ne kadar sabırsızlanmalıyız?

* Cerebro: İspanyolca, “beyin.”