Batman v Superman Filminden Yepyeni Görüntüler

batman-v-superman-header

Olay yaratan son fragmanının ardından ilgimizi her zamankinden daha fazla çekmeyi başaran ve eskisine oranla daha büyük bir heyecanla beklediğimiz Batman v Superman: Dawn of Justice filminden Batman, Süpermen ve Batwing’e dair yeni konsept çizimler geldi.

Evet, kulislerde adı ilk kez fısıldanmaya başladığında da ilgimizi cezbetmişti Batman v Superman: Dawn of Justice. Hatta daha sonra Wonder Woman ve Aquaman gibi karakterleri göreceğimizi de öğrenip biraz daha merak eder olmuştuk kendisini. Ama heyecanımıza tavan yaptıran asıl şey Dark Knight Returns ve Injustice: Gods Among Us referanslarıyla dolup taşan son fragmanı oldu şüphesiz.

Artık filme dair her bilgi kırıntısına şemsiye görmüş Penguen gibi atlıyoruz. Yayınlanan son detaylarsa Batman ile Süpermen’in kostümlerini ve bir de yeni Batwing’i daha yakından görmemizi sağlayan yeni konsept çizimler. Önce kahramanlarımıza bir göz atalım.

superman-1

superman-2

batman-1

batman-2

Batman’in her iki kostümünün de yine Dark Knight Returns kıvamında olduğu gözlerimizden kaçmıyor. “Bu Batman değil, bildiğin Iron-Man!” diyenlere siz kulak asmayın sevgili rıhtımperverler. Çünkü Frank Miller’ın Dark Knight Returns hikâyesinde Kara Şövalyemiz Süpermen’le kapışabilmek için buna çok benzeyen bir kostümü sahiden de kuşanmıştır. Şimdi de fragmanda şöyle bir gördüğümüz yeni Batwing’e bakalım.

batwing-1

Eh… Az önce kostümlere yağdırdığımız övgüleri Batwing için sarf edemiyoruz maalesef. Çünkü bu hâliyle Batman’in karakteristik uçağından çok Star Wars VII’nin setinden fırlamış bir savaş mekiğini andırıyor.

İlginç olan noktaysa yakından bakıldığında pilot kokpitinin araçtan ayrı bir kısımmış gibi, hatta bir sürat teknesine ya da denizaltına dönüşebilecekmiş gibi gözükmesi. Belki de Batman Forever’daki gibi bir Batsub sahnesi daha görürüz.

Batman v Superman: Dawn Of Justice 26 Mart 2016’da bizlerle olacak.