Martin Freeman “Captain America: Civil War” Kadrosuna Katıldı

martin-freeman

Age of Ultron fırtınası esedursun, Marvel bir sonraki bombası Captain America: Civil War için çalışmalara çoktan başladı bile. Film için oluşturulan kadroya yeni ve iddialı bir ismin daha katıldığı duyuruldu: Martin Freeman.

Bugünlerde hepimiz Avengers: Age Of Ultron’u konuşmaya ve tartışmaya devam edelim, Marvel boş durmayarak gelecek bombaları hakkındaki haberleri son hızla aktarmaya devam ediyor.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde sizlere Marvel’in bir sonraki hiti Captain America: Civil War’ın çekimlerinin başladığını duyurmuştuk. Yeni gelen habere göre filmin kadrosuna yeni ve iddialı bir ismin daha katıldığı açıklandı: Martin Freeman. Marvel yetkilisi Kevin Fiege yaptığı açıklamada ünlü oyuncunun kadroya katılmasından oldukça memnun olduklarını belirtti:

Freeman’ın, Bilbo Baggins’den Doktor Watson’a kadar oynadığı bütün rollerdeki başarısı bizi çok etkiledi ve bu kararı almamıza sebep oldu. Böylesine yetenekli bir oyuncunun Marvel Cinematic Universe’e dahil olmasından dolayı çok mutlu ve de heyecanlıyız.

Özellikle muhteşem Bilbo Baggins performansı ile gönlümüzde taht kuran Martin Freeman’ı bir Marvel yapımında izleyecek olmak bizleri de oldukça sevindirdi doğrusu. Yalnız aktörün hangi rolü oynayacağı henüz belli değil. Captain America ve Iron Man’in efsanevi mücadelesini izleyeceğimiz film için iyiden iyiye heyecanlanmaya başladık desek yalan olmaz.

Captain America: Civil War’ın 6 Mayıs 2016’da vizyona gireceğini hatırlatalım. Film ile ilgili gelişmeler oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.