T.J. Miller, Deadpool Filminin Sırlarını “Kendi Tarzında” Ortaya Döktü

deadpool-movie

T.J. Miller, yani Deadpool’un yardımcısı Weasel’ı oynayacak oyuncu, son Conan O’Brien Şov’da filme dair bazı sırları açıklayıverdi. Yoksa hiçbir şey açıklamadı mı? Emin değiliz… Gerçi Deadpool’un yardımcısı olacak çılgınlıktaki bir adamdan daha ne beklenecekti ki?

Deadpool’un arkadaşı, yardımcısı ve ona silah sağlayan kişi olan Jack Hammer (Weasel) dengesiz ruh hallerine sahip bir karakter. Her ne kadar Deadpool’a her türlü yardımı dokunsa da, onun sömürülerinin de bir numaralı kurbanı. Eh, konu Deadpool olunca… Bakın nasıl da arkadaşına sevgi gösterisinde bulunuyor anti-kahramanımız.

deadpool-jackhammer

Peki haberin başında bahsettiğimiz açıklamalar neler? Silicon Valley dizisinden tanıdığımız ünlü komedyen T.J. Miller,  Conan O’Brien’ın film hakkındaki sorularına önce büyük bir açık sözlülükle cevap verir gibi yaptı, ardından da tam da kendisinden beklenildiği gibi esprili bir dille yan çizerek izleyenleri kahkahaya boğdu.

Marvel bu filmle konuşmamızı kesinlikle yasaklıyor; her şey çok gizli ve senaryoyu açık etmemizi kesinlikle istemiyorlar. Ama ben yine de sizinle bu konu hakkında seve seve konuşurum,” diye başlıyor Miller söze. Bunun üzerine Conan ve seyirciler oldukça seviniyorlar elbette. Ama ne oluyorsa ondan sonra oluyor zaten.

Conan: “Bu bir köken hikayesi mi olacak?”
Miller: “Öyle… Aslına bakarsan bir bakıma her şey bir köken hikâyesi sayılır Conan… Demek istediğim, bu karakterin nereden geldiğini görüyoruz, sonra da nereye gideceğini. Ryan Reynolds filmde bir şeyler yapıyor, bazen de hiçbir şey yapmıyor. Bazen ben bir şeyler yapıyorum, bazen de filmde bile olmuyorum! Senin de anlayabileceğin gibi bu harika bir film…”
Conan: “Peki… Peki filmde çok aksiyon sahnesi var mı?”
Miller: “Ah, evet… Filmin en güzel yanlarından biri içinde bir sürü aksiyon sahnesi olması, ama bazen de hiç olmaması! Filmde bazen benim de aksiyon sahnelerim oluyor, bazen de hiç olmuyor.”
Conan: “Peki Marvel film hakkında bu kadar çok şeyi açık ettiğin için sence sana kızacak mı?”
Miller: “Kızabilirler, ama aynı zamanda da kızmayabilirler.”

Zaten o noktada Conan bile kahkahalara boğuluyor. Şovun kayıtları hemen aşağıda! Kendiniz izleyin ve ikilinin mimiklerinin tadını çıkarın! Şimdi biz susuyoruz ve gözlerimiz, eee, videomuz konuşuyor!