X-Men: Days of Future Past – Rogue Cut’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

x-men-days-of-future-rogue-cut

X- Men: Days of Future Past’e dair kesilmiş sahneler olduğunu biliyorduk. Şimdiyse hepsini Rogue Cut adıyla izlemeye hazırlanıyoruz. Hem de Blu-ray olarak!

Filmin, içerisinde Rogue, Mystique ve Beast’in kesilmiş sahnelerinin de bulunduğu Rogue Cut versiyonu, 2000 yılında ilk X-Men filminin çıkışını yaptığı tarih olan 14 Temmuz’da Blu-ray olarak çıkacak.

Geçen yıl vizyona giren X-Men: Days of Future Past, serinin hayranları tarafından oldukça sevilen filmlerinden biriydi. Yönetmen Bryan Singer’ın seride çektiği üçüncü film olan ve aynı zamanda vizyona giren yedinci X-Men filmi olma özelliğini de taşıyordu. 2000 yılında çıkan X-Men filmi ile 2012’de vizyona giren X-Men: Birinci Sınıf (First Class) filminin kadrosunu birleştiren yapımda Wolverine geçmişe yollanıyor ve hem insanların hem de mutantların sonunu getirecek bir dizi olayı gerçekleşmeden önce engellemeye çalışıyordu.

İşte bu bahsettiğimiz filmin şimdi Rogue, Mystique ve Beast’li kesilmiş sahnelerine kavuşuyoruz. Daha çok X-Men! Daha çok sevilen karakterlerle geçirilen saatler!