Assassin’s Creed “Leila” İle Devam Ediyor

assasin creed 6 leila

Akılçelen Kitaplar etiketiyle kısa aralıklarla raflarımıza eklenen Assassin’s Creed çizgi romanlarına bir yenisi daha katıldı. 6. cilt “Leila” ile birlikte macera hız kesmeden devam ediyor.

Ubisoft’un ünlü oyun serisinden hazırlanarak çizgilere aktarılan çizgi roman dizisi, beşinci cilt olan El Cakr’ın kaldığı yerden devam ediyor ve bizi bir kez daha serinin hayranları tarafından her zaman merak edilen Mısır’a götürüyor.

Eric Corbeyran’ın kaleminden çıkan çizgi romanlar Dijillali Defali’nin çizgilerine bürünüyor. 6. cildin konusu ise kısaca şu şekilde:

Mısır. 14. Yüzyıl. Suikastçı Numa Al’Khamsin. İsis’in Asası’nı en sonunda Kardeşlik’e teslim etmek üzere ancak bu çaba , karşısına çıkan esrarengiz bir kadın olan Leila yüzünden yine yarım kalıyor. Yedi yüzyıl sonra, bu sefer Jonathan Hawk asanın peşinde ve bu da Suikastçılar ve Tapınakçılar arasında son bir savaşa neden olacak.

Güçlü Özkök’ün çevirdiği eser Akılçelen Kitaplar aracılığıyla bizlere ulaşıyor. Künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.