Chuck Palahniuk’un Yeni Öykü Kitabında Tyler Durden Da Var!

tyler-durden-fight-club

Chuck Palahniuk, yepyeni bir kitapla karşımıza çıkıyor. Üstelik bu defaki bir öykü kitabı ve içlerinden birinde Fight Club’ın unutulmaz karakteri Tyler Durden’a yeniden kavuşuyoruz.

Make Something Up: Stories You Can’t Unread (Bir Şeyler Uydur: Görmezden Gelemeyeceğin Öyküler) adlı kitap 26 Mayıs’ta yurtdışında satışa çıkacak. Ama üzülmeyin, Ayrıntı Yayınları’ın bu kitabı dilimize kazandıracağına dair güvenimiz tam. Ne de olsa bugüne dek Palahniuk kitaplarında bizi yüzüstü bırakmadılar.

21 öykü ve bir kısa romandan oluşan kitapta, bazı öyküler daha önceden yayınlanmış. Eski ve yeniler bu kitapta buluşarak bizleri o güzellikle rahatsız ediciliğin ince çizgisinde yürümeye davet ediyor.

Ayrıca, 20 senedir Palahniuk’un Dövüş Kulübü dışında hiçbir eserinde görülmemiş Tyler Durden da uzun aradan sonra karşımızda! Expedition (Seyahat) adlı öyküde, Tyler’ın daha önce hiç görmediğimiz görmediğimiz bir yanına, Dövüş Kulübü’nden önceki bir zamanda şahit oluyoruz.

Neydi o şarkı? Heyyycanlıyım, dahaaa yolun başındayımmm. Yolun başındayız tabii, daha kitap bizde çıkmadı. Ama 26 Mayıs’ta yurtdışında çıkıyor diye tekrar etmiş olalım ve Ayrıntı Yayınları’na da göz kırpalım.