Ryan Reynolds Deadpool Kostümü İçinde Röportaj Veriyor

deadpool-mario-lopez

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarımızda sizinle bir fotoğraf paylaşmıştık. Ryan Reynolds Deadpool kostümüyle Mario Lopez’e vurmak üzereydi. Hadi şimdi de bu olayın perde arkasına bir videoyla bakalım!

Hatırlarsınız, 1 Nisan dolayısıla Ryan Reynolds Mario Lopez’in programına katılmış ve Deadpool’un +13 olacağına dair bizle alay etmişti. Sonrasında Mario Lopez bunun ne kadar gerekli olduğundan bahsederken arkasında beliren Deadpool önce Lopez’i yere seriyor, ardından kendi el çizimleriyle süslediği bir kağıdı ekrana tutuyordu: Deadpool yetişkin içerikli bir film olacaktı.

İşte o Mario Lopez’in başına gelenler bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarımızda paylaştığımız, maskesiz Deadpool’un Lopez’e vurmak üzere olduğu fotoğrafın arkasından bir de röportaj çıktı! Videomuzda bulabileceğiniz röportajda Reynolds’ı (tüm video boyunca) kostümüyle görüyoruz.

Reynolds özellikle Twitter hesabındaki paylaşımlarıyla bizi bizden alıyor, Deadpool ruhuna ne kadar büründüğünü gözler önüne seriyordu. Şimdiyse kostüme de bir o kadar alıştığını sergiliyor adeta.

Röportajda filmle alakalı hiçbir bilgiye erişemiyoruz maalesef. Yaptıkları 1 Nisan şakasının bu sene yılın şakası seçildiğinden, Reynolds’ın geçirdiği talihsiz trafik kazasından ve yeni bebeğin durumundan bahsediyorlar. Reynolds’ın bebeği hakkında yaptığı yorum bayağı ilginç: “Bebek çok iyi… bebek çok iyi, bir ot gibi büyüyor.

Yine de Reynolds’ı o muhteşem kostümün içinde kanlı canlı görmek gerçekten de paha biçilmez. Röportajın tamamı aşağıdaki videoda!