The Simpsons’da Büyük Kayıp: Mr.Burns ve Nicesine Sesini Veren Harry Shearer Ayrılıyor

simpsons-harry-shearer

Yılların eskitemediği televizyon devi The Simpsons’da önemli bir ses sanatçısı diziden ayrıldı. Mr. Burns, Ned Flanders gibi karakterlere senelerdir sesiyle hayat veren Harry Shearer diziden ayrılıyor.

Harry Shearer dizide “o kadar çok” karakteri seslendiriyor ve bunu öyle bir başarıyla yapıyordu ki, artık sesler karakterlerin gerçek kimliği olmuştu. Hem de dizinin önemli isimleri onun sesiyle can buluyordu. Ancak Twitter hesabından yaptığı açıklamayla bir efsaneyi bir nevi öksüz bıraktı. Hayranlar karakterleri başka bir sesle izlemeye gerçekten devam edebilecek mi?

İşte duyurusu:

James L. Brooks’un avukatından: “Şov devam edecek, Harry bunun bir parçası olmayacak. Ona en iyi dileklerimizi sunuyoruz.” (1/2)

Ve devam ediyor:

Bunun nedeni hepimizin sahip olduğu şeyi yapmak istememdi: Başka işler yapma özgürlüğü.
Tabii ki ben de ona en iyi dileklerimi sunuyorum. (2/2)

Harry Shearer bugüne kadar kaç belkemiği karakteri seslendirdi dersiniz? Hemen aşağıdaki tabloda 3. sıraya bakın. Bakın ve bildiğimiz Mr. Burns’e, Ned Flanders’a, Smithers’a, Müdür Skinner’a veda edin. Üstelik daha saymadığımız nicesine. Hepsi aşağıdaki tabloda.

Üzücü bir haber olsa da söylediğine hak veriyoruz. Başka işler yapma özgürlüğüne sahip ve eğer The Simpsons onun için doyum noktasına geldiyse onu kararından dolayı sorgulayamayız.

the-simpsons-12-actors-play-over-100-characters