Warcraft Filminden İlk Görüntüler Geldi

warcraft-movie-logo

Blizzard’ın tüm dünyada milyonlarca hayranı olan oyun ve kitap serisi Warcraft’ın sinema uyarlamasından ilk görseller geldi.

World of Warcraft oyununun sinemaya uyarlanacağını uzun süredir biliyorduk. Fakat düzenli aralıklarla projenin ertelendiği ve rafa kaldırıldığı haberleri geliyordu; filmde oynayacak oyuncuların açıklanması dışında da çok fazla bir bilgi paylaşılmıyordu. Ancak geçtiğimiz aylarda filmin vizyona giriş tarihi nihayet belirlendi ve böylece geri sayım da başlamış oldu.

Yönetmenliğini Duncan Jones’un (Moon, Source Code) üstlendiği filmin gösterim tarihi yaklaştıkça ilk görüntüler de gün yüzüne çıkmaya başladı.  Bunlardan biri de serinin en sevilen karakterlerinden biri olan Orgrim Doomhammer’a ait.

warcraft-orgrim-1

Robert Kazinsky’nin (True Blood, The Frankenstein Code) canlandıracağı karakter hakkında konuşan yönetmen Duncan Jones, oyuncu seçimi ve karakterin nasıl hazırlandığı ile ilgili olarak şu sözleri sarf etti:

Filmde bu karakterin hırçınlığını, mizahi yanını ve sertliğini eksiksiz şekilde yansıtabilecek bir oyuncu arıyorduk. Teknoloji açısından da karakter yaratma konusunda belli başlı sınırların ötesine geçildi. Artık tamamen yeni karakterler yaratabilecek teknolojiye sahibiz.

Filmin özel efektlerini (Avengers’taki Hulk’un da efektlerinden sorumlu olan) Industrial Light & Magic hazırlayacak. Her ne kadar gelen ilk görüntüler Yüzüklerin Efendisi’ndeki orkları hatırlatsa da heyecanlanmamak elde değil doğrusu. Görkemli bir filmle karşı karşıya olduğumuz kesin.

10 Haziran 2016 ’da gösterime girecek film için açıklanan diğer oyuncular ise şu şekilde; Travis Fimmel (Sir Anduin Lothar), Dominic Cooper (King Llane Wrynn), Ben Foster (Magus Medivh) ve Paula Patton (Garona Halforcen).

warcraft-orgrim-2