Bir Sonraki Mad Max Filminin Adı Belli Oldu Bile!

mad_max_fury_road

Geçtiğimiz hafta sinemalara nükleer bir nostalji bombası gibi düşen post-apokaliptik şaheser Mad Max: Fury Road dört bir yandan olumlu eleştiri yağmuruna tutulmaya devam ededursun, yönetmen George Miller bir sonraki filmin adını açıkladı bile: Mad Max: Wasteland

Serinin fikir babası ve daimi yönetmeni George Miller bundan birkaç yıl önce, yani Mad Max serisinin yeniden çekilmesinin gündeme geldiği yıllarda kafasında bir üçleme planı olduğundan bahsetmiş, hatta ikinci filmin adını Mad Max: Furiosa olarak düşündüğünü belirtmişti.

Ancak görünen o ki bu fikir çorak toprakların tozlu rüzgârlarına karışmış durumda. Çünkü Miller geçtiğimiz hafta sonu katıldığı bir soru cevap etkinliğinde devam filminin adının Mad Max: Wasteland olacağını resmen açıkladı.

Tom Hardy, stüdyoyla üç filmlik bir anlaşma yaptığından kendisini yine Mad Max rolünde izleyeceğimiz garanti. Kafalardaki tek soru işaretiyse Charlize Theron’un nasıl bir karar alacağı.

Filmle ilgili henüz herhangi bir detay verilmedi. Ama bizler Fury Road’un damarlarımıza aşıladığı yüksek oktanlı adrenalin sayesinde devam filminin de oldukça iddialı olacağı konusunda hemfikiriz.

Filmle ilgili detaylı incelememizi okumak için tıklayın.