Yeni Transformers Filmlerinin Yazar Kadrosu Muazzam!

transformers

Paramount Pictures geçtiğimiz aylarda düğmeye bastı ve daha çok Transformers filmi için onayı verdi. Ana seriden bağımsız olacak filmlerin kamera arkası kadrosuysa gün geçtikçe daha da etkileyici hâle geliyor.

Disney’in Star Wars serisini yeniden canlandırması, 20th Century Fox’un da üç yeni Avatar için yeşil ışığa basması Paramount’u harekete geçirmişe benziyor. Transformers için seriden bağımsız, yan filmler çekme kararı alan stüdyo bu görevi Akiva Goldsman’a (I Am Legend, I Robot, Fringe) teslim etti ve ondan bir “yazar odası” oluşturmasını istedi. Goldsman da işini sandığımızdan da çok ciddiye alıyor olacak ki ortaya inanılmaz bir kardı çıkardı.

İlk etapta daha önceki filmlerin yönetmen kadrosu Michael Bay, Steven Spielberg ve Lorenzo di Bonaventura’la anlaşan Goldsman senarist kadrosuna tam bir yıldızlar geçidi kattı: Robert Kirkman (The Walking Dead), Jeff Pinkner (Lost, Amazing Spider-man 2) Art Marcum ile Matt Holloway (Iron-Man) ve Zak Penn (Pacific Rim 2).

Sizi bilmiyorum ama ben son Transformers filmlerini izlemedim, hatta bunu istemedim bile… Çünkü ikinci filmle birlikte beklentim bir hayli düşmüştü. Ancak şu saydığım senarist ekibinin ellerinden çıkacak filmleri şimdiden merak etmeye başladım desem hiç de yalan olmaz. 90’lı yıllarda adını ağzımızdan düşürmediğimiz Optimus Prime ve dostları bu kez Megatron’un bacağını kırabilecek mi dersiniz?