Ant-Man ve Scarlet Witch, Civil War Setinde Göründü

civil war ust

Civil War’un kadrosunda yer alacak süper kahramanların tam listesini verdiğimiz haberimizi hatırlıyor musunuz? İşte o listedeki isimler bir bir sette görünmeye başladı!

Captain America: Civil War filmi, adeta bünyesinde Avengers’tan daha çok süper kahramanı içinde barındırıyor. Ant-Man gibi kendi filmiyle beyazperdeye adım atacak karakterler de bu filmin birer parçası oldu bile. Zaten adı da o dev listede geçenler arasındaydı. Fakat şimdi elde somut deliller var.

İlk olarak Avengers: Age of Ultron’da gördüğümüz Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) ile beyazperdeye kendi filmiyle adım atacak Ant-Man (Paul Rudd) setteki yerini aldı. Bu ikili, Captain America (Chris Evans) ve kanatlarını bir türlü göremediğimiz Falcon’un (Anthony Mackie) Crossbones’a karşı (Frank Grillo) verdiği mücadeleye katıldılar. Filmin değil, sahnenin konusu böyle efendim.

Ancak bununla da bitmiyor! Daha önce maskesiyle gördüğümüz Crossbones’u bir de o yanık yüzüyle, maskesiz görmek istemez miydiniz? O zaman bu görsel deryasında onu da bulacaksınız.

Son olarak, Black Widow (Scarlett Johansson) hala kendi filmine kavuşamazken setten sızan fotoğraflarda yer alarak süper diyarlarda adından söz ettirmeye devam ediyor.

O zaman süper kahraman geçidinin minik bir bölümü sizler için başlasın!