Make A Wish İle Bir Çocuğu Mutlu Etme Sırası Deadpool’daydı

deadpool-cool-story-bro

Ölümcül hastalıklarla mücadele eden 3 ila 18 yaş arasındaki çocukların bir dileklerini gerçekleştiren Make A Wish Vakfı bu kez de bir Deadpool hayranını mutlu etti.

Tony Acevedo adlı kanser hastası bir ufaklık en büyük dileğinin Deadpool ile tanışmak olduğunu söyleyince Make A Wish (Bir Dilek Tut) Vakfı da boş durmadı, onu filmin setine götürüp Ryan Reynolds ile bizzat tanıştırdı.

https://instagram.com/p/2_Zye8N_m2/?taken-by=vancityreynolds

Tony Acevedo, Make A Wish Vakfı’na Deadpool ile tanışıp tanışamayacağını sormuş. Maskeyi aşırıp, eldivenleri kuşanıp gülümsemesini beklemiyordum doğrusu… tabii göz kamaştırıcı bir süratle Deadpool’un suratına, kollarına ve boğazına bir tane patlatmasını da. Tony’nin bir sonraki savaşı Hodgkin Hastalığı’yla. Hodgkin Hastalığı kahverengi pantolon giyse iyi eder. Make A Wish Amerika’ya kocaman teşekkürler.

Eh… Deadpool oldukça küfürbaz, son derece kaçık, hatta kalpsiz bir manyak olabilir. Ryan Reynolds’ın da son zamanlarda onu biraz fazla benimsediği de doğru. Ama kendisinin KOCAMAN bir kalbi olduğu da yadsınamaz bir gerçek. Fotoğraflardaki o tebessümler kelimelerden çok daha etkili ne de olsa…

Son olarak Make A Wish’in Türkiye’de de bir ofisi olduğunu ve bu cesur ufaklıklar için yardımlarınızı beklediğini hatırlatalım.