Marslı Filminden 7 Yeni Görüntü

martian-matt-damon-top

Yönetmenliğini ünlü bilimkurgu ustası Ridley Scott’ın, başrolünü ise Matt Damon’ın üstlendiği Marslı filminden yeni görüntüler geldi.

Hatırlayacağınız üzere çok değil, sadece birkaç gün önce Mark Watney’nin (Matt Damon) Mars’ın yüzeyini arşınladığı bir fotoğrafı sizlere paylaşmıştık. Bu haberin üzerinden çok geçmeden hem Entertainment Weekly hem de People dergilerinde filme dair yeni görüntüler paylaşıldı.

martian-matt-damon-004

martian-matt-damon-002

martian-matt-damon-005

Söz konusu görüntülerde çoğunlukla Watney rolündeki Matt Damon’ın duygusal, hatta karamsar pozlarına şahit oluyoruz. Oysa kitabın daha esprili bir karakterin hikâyesini anlattığı hepimizin malumu. Acaba Scott daha karanlık ve psikolojik bir film mi sunmak istiyor bizlere? Bekleyip göreceğiz.

martian-matt-damon-003

martian-matt-damon-001

martian-matt-damon-006

martian-kristin-wiig

Son fotoğraftaysa Annie Montrose rolünde izleyeceğimiz Kirsten Wiig’i (Arrested Development) görüyoruz. Ayrıca filmde Mitch Henderson rolünde Sean Bean’i, Melisa Lewis rolünde de Interstellar’dan aşina olduğumuz Jessica Chastain’i izleyeceğiz. Chastain filmle ilgili yaptığı hazırlıkları şöyle anlatıyor:

Mars’ın tüm haritalarını görmem ve üç boyutlu bir sanal gerçeklik programına katılmam gerekti. İnanılmazdı, gözlükleri takar takmaz sahiden de Mars’taymışım gibi hissettim. Sağıma soluma baktığımda etrafımda gördüğüm her şey gerçek gibiydi. O gezegende yaşamanın nasıl bir şey olacağını hayal etmenin harika bir yolu bu.

Ridley Scott’ın son filmlerinin eleştirmenlerden ve seyircilerden pek de iyi tepkiler almadığı malumunuz. Bununla birlikte Marslı’yla tekrar kendi sularına, bilimkurguya döneceğini de unutmamak gerek. Ayrıca filmin senarist koltuğunda The Cabin In The Woods (Dehşet Kapanı) filmi ve Daredevil dizisiyle oldukça başarılı işler çıkaran Drew Goddard’ın olduğunu da hatırlatalım.

Marslı’nın 25 Kasım 2015’te gösterime girmesi bekleniyor.