Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar? Filmi İçin Şimdi De Dakota Fanning ve Başka İsimler Konuşuluyor

fantastik-canavarlar

Filmin başrolü için son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Eddie Redmayne konuşuladursun, diğer roller için yapılan spekülasyonlarda adeta bir yıldızlar geçidi yaşanıyor.

Her Şeyin Teorisi filminde canlandırdığı Stephen Hawking rolüyle akıllara kazanan Eddie Redmayne’in filmin başkarakteri olan büyüzooloji uzmanı Newt Scamander’ı oynama ihtimali güçlü biçimde devam ediyor. Peki ya diğer roller? İşte onlar için kocaman bir dedikodu var elimizde.

Filmde önemli roller oynayacak karakterlere ve olası aktörlerine beraber bakalım. Unutmadan, aşağıdaki adaylar şu an bu roller için test ediliyor.

Tina: Hareketleri oldukça kısıtlanmış bir karakter olarak tasvir edilen Tina için Saoirse Ronan, Dakota Fanning, Allison Sudol (Transparent) ve Lili Simmons (Banshee) önde gelen adaylar arasında yer alıyor.

Queenie: Tina’nın güzeller güzeli kardeşi. Rol için test aşamasında olan adaylarsa Kate Upton, Katherine Waterston  (Boardwalk Empire) ve Elizabeth Debicki (The Great Gatsby).

Jaboc: Başkarakterimiz Newt’in ezeli rakibi olacak Jaboc. Bu rol içinse Steve Zisis (Her), Zack Pearlman ve Dan Fogler isimleri deneme sürecinde.

2016’nın en çok beklenen filmleri arasında olan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar? için henüz başka bir gelişme söz konusu değil. Ancak biz bu kadar bilinmezlikle ve böyle isimlerle dolu söylentilerle nasıl başedeceğimizi bilemiyoruz!

Öte yandan Çağlar Boyun Quidditch’i yeniden basan sevgili YKY’nin, kısa süre sonra Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar?  kitabını da tekrar basacağını hatırlatmış olalım. Bizden söylemesi!