Saga 2 Nihayet Bizlerle!

saga-2-ust

Çizgi roman dünyasında ayrı bir yere sahip olan, Patrick Rothfuss’un da kişisel favorileri arasında yer alan Saga’nın 2. cildi sonunda bizlerle.

Rothfuss’un izinden gidip, Kayıp Rıhtım olarak bu çizgi romana âşık olmuştuk. Öyle ki üzerine uzun uzun çözümlemelerde bulunan bir inceleme bile yazmıştık.

Oysa 2. cilt için bekleyiş uzun sürecekti. Yol çetindi, merakımızsa dağlar devirecek boyuttaydı. Marmara Çizgi bizi merak içinde uzun bir bekleyişe bırakmıştı. Ne mutlu ki, şimdi kavuşma vakti!

Saga’nın 2. cildinde bizi neler bekliyor peki? Görünen o ki tam da 1. cildin bittiği yerden devam ediyor.

Yeni doğmuş bebek Hazel, talihsiz ebeveynleri Marko ve Alana sayesinde ölümcül suikastçılardan, hücum eden ordulardan ve korkunç canavarlardan kurtulmuştu ama küçük kız dış uzayın soğuk sonsuzluğunda şimdiye kadar ki en tuhaf macerasıyla… büyükannesi ve büyükbabasıyla karşılaşıyor.

İlk ciltte olduğu gibi çevirmen koltuğunda Burç Üner var. Editör koltuğundaysa Egemen Görçeki görüyoruz. Künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Eğer ki 1. cildi hatırlamak ister ya da kaçırdığınız noktalara göz atmak isterseniz, sizi incelememize de bekleriz.

saga2