Suicide Squad’da Batman’in Rolü Belli Oldu

suicide-squad-batman

Sürprizi bozulmasın diyorsanız bu haberimizi pas geçiniz.

Setten yayınlanan fotoğrafların önünü alamıyoruz. En son gelen görüntülerde Batman’i de bizzat görmüştük (gerçi dublörüydü, ama olsun).

Önce Ben Affleck sette takım elbiseyle göründü. Ardından da dublörünün Joker’in aracının üzerindeki fotoğrafı internette yayıldı. Herkes mest oldu. Hani belki bilmem olur ya, bir DC Sinematik Evreni (DCCU) kuruluyor mu dedik? Önce Dawn of Justice ardından Suicide Squad. Ahh ah… Bu iş oluyor galiba arkadaşlar.

Peki biz filmde nasıl bir Batman göreceğiz? Heroic Hollywood’da yer alan haberdeki bir sahne betimlemesine bakılırsa klasik bir Batman olacak. O sahneyi merak mı ettiniz? Hemen aşağıdan okuyuverin:

Kısaca özetlersek; Batman, Amanda Waller’a bir ziyarette bulunuyor. Onun muazzam güvenlikli hapishanesine sızıyor. Aslında… Amanda odasına girdiğinde [Batman] gölgelerin arasında onu uzun zamandır bekliyor. Güvenlik görevlileri ne olduğunun farkında değil. Ancak Batman’in, Waller’a söyleyeceği iki çift sözü var. Kendisi Suicide Squad fikrine tamamıyla karşı, hatta öyle ki Joker’in ve takımın öldürdüğü masumlar için bizzat Amanda Waller’ın kendisinin suçlayacağını söylüyor. Bakın bu öylesine ehemmiyetli bir mesaj ki, Batman’ın bunu söylemek için Waller’a bizzat iletmesi gerekiyor.

Doğru söyleyin, Waller’ın akıbeti için siz de biraz üzüldünüz, değil mi? Ne de olsa konuştuğumuz kişiler Joker ve tayfası Suicide Squad. Bu arkadaşların uslu durmasını beklemek hayal olur gibime geliyor.