Obi-Wan Filmleri Gelebilir!

obi wan kenobi

Bu dedikodu yeni değil ancak başka siteler de bir Obi-Wan üçlemesinin geldiğine dair haberler yapmaya başladı. Ewan McGregor içinde ve diğer karakterler de söz konusu; Darth Maul gibi!

Nefeslerinizi tutup bu dedikoduya kulak verin. Schmoes Know sitesi Disney’in Ewan Mcgregor ile Obi-Wan olarak dönmesi hakkında ve hatta bir Obi-Wan antolojisi olabilecek filmler için görüşmeler içindeymiş. Anlaşılan ona “güç hayaleti değil de, Episode III Kenobi” olmasını söylüyorlar ve haberin kaynağı ekliyor ki, gerçekten de Obi-Wan’a odaklanan bir seri istiyorlar.

Bu iş nasıl olacak daha hiç belli değil ancak,

“Film (ya da filmler) iki üçleme arasında Luke Skywalker’ın büyüyüşüne tanıklık ederkenki Obi-Wan’ın maceralarına odaklanacak. Film(ler) muhtemelen, Owen Lars ve Darth Maul gibi karakterlerin de göründüğü bağımsız yapıtlar olacak.”

diye ekliyorlar. Obi-Wan ile Darth Maul arasında geçecek başka bir dövüşü çoğu kişi büyük ekranlarda görmek isteyecektir. Ve açıkçası McGregor’ın yeni çıkan üçlemelerdeki birkaç iyi şeyden -en iyisi- olduğunu söylemek yanlış olmaz. Yani bu fikir için kimse şikayet etmez herhalde. Değil mi?