Pixar’ın Son Şaheseri “The Good Dinosaur”dan İlk Fragman Geldi

the_good_dinosaur

Pixar Animasyon Stüdyoları’nın büyük bir merakla beklenen son şaheseri “The Good Dinosaur”dan ilk görüntüler yayınlandı.

Animasyon devi Pixar ve Walt Disney Pictures ortak yapımı “The Good Dinosaur,” özellikle animasyon severler için bu yılın en merakla beklenen filmlerinden biri.

Bilindiği üzere geçen sene herhangi bir yapımla karşımıza çıkmayan Pixar bu yıl 2 tane filmle bizleri sevindirdi. Bunlardan biri 19 Haziran’da gösterime girecek olan Inside Out. Fakat yıl sonuna doğru gösterime girecek olan “The Good Dinosaur” herkes tarafından çok daha büyük bir merakla beklenen bir animasyon. Şimdiye kadar sadece bir iki görselinden başka pek fazla bilgi sahibi olmadığımız filmin ilk fragmanıysa nihayet yayınlandı.

“Milyonlarca yıl önce dünyaya çarpıp dinazorları yok eden göktaşı, sadece gezegeni sıyırıp geçseydi neler olurdu?” sorusunu soran film, Arlo ismindeki dinozorun bir çocukla yaptığı yolculuğu ve arkadaşlığı anlatıyor.

Peter Sohn’un yönetmenliğini üstlendiği yapımın seslendirme kadrosunda ise Bill Hader, Lucas Neff, Judy Greer ve Neil Patrick Harris gibi isimler yer alıyor. Şimdiye kadar bizleri hiçbir yapımı ile hayal kırıklığına uğratmayan Pixar, fragmandan da anlaşılacağı üzere yine beklentileri fazlasıyla karşılayacak gibi görünüyor.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu harika filmin fragmanı ile baş başa bırakalım.

The Good Dinosaur ülkemizde 15 Ocak 2016’da gösterime girecek.