Marslı Filminde Son Gelişmeler

martian-ust

Marslı’nın uzun zamandan merakla beklenen resmi trailer’ının bugün geleceğini öğrendik! Ama ondan önce bizlerle buluşan son bir viral video daha var. Üstelik tüm ekibin infografiğiyle birlikte.

Bugün Andy Weir’ın eserinden uyarlanan ve Ridley Scott tarafından beyaz perdeye aktarılan Marslı’nın resmi trailer’ına kavuşacağız! Ama ondan önce son bir viral video daha var.

Video bu defa sadece Mark Watney’e (Matt Damon) değil, Ares mürettebatının geri kalanına da bir bakış sağlıyor. Ancak gelişmeler bununla da bitmiyor. 20th Century Fox’un resmi Twitter hesabından paylaşılan bir de infografik mevcut. Burada da filmdeki pek çok rolün Mars ve Dünya arasında bulundukları konumları görüyoruz.

Ares 3: Farewell (Ares 3: Elveda) isimli video hemen aşağıda! İnfografik de hemen peşinde sizleri bekliyor.

Tek bir adamı kurtarmak için, dünyanın en iyi ve en zeki insanları imkansızı başarmak zorunda. Marslı’ın trailerı’nı yarın 2’de izleyin.

Tabii bu arada Twitter’dan yapılan açıklamadaki saat 2 (2 pm) bizim saatimizle aşağı yukarı 22.00’a denk geliyor. Merakla bekliyoruz!

Güncelleme: Filmin ilk trailer’ı söz verildiği üzere bu akşam yayınlandı. Ama ufak bir sürprizle daha erken saatlerde. Buyurun!