Çizgi Romanda Haziran Bombaları Devam Ediyor

haziran-cizgi

Önce Marmara Çizgi bizleri hem Saga 2, hem de diğer yeni çizgi romanlarıyla sevindirdi. Şimdiyse Çizgi Düşler ve Gerekli Şeyler’den taze taze ciltler geldi.

Çizgi Düşler’in suç temalı ve yetişkin içerikli efsanevi serisi Scalped’da heyecan 4. ciltle devam ediyor. Hadi önce onun tanıtımıyla başlayalım.

Scalped Cilt 4 – Deli Cesareti

scalped-4Yanlışları düzeltmek için mi döndü, yoksa biraz da o tadını çıkarsın diye mi?
Bir erkek, bir kadın için delice şeyler yapabilir. Dash Bad Horse’a bir sorun isterseniz, patronu Reis Red Crow’un kızının güzel olduğu kadar tehlikeli de olduğunun farkında, ama uzak duramıyor. Carol’un gizli bir trajedinin alevlerinden doğmuş bağımlılıkları onun da sonunu mu getirecek?

Bir de Reis Red Crow’un kendisi var. Dash’in annesi Gina için duyduğu tutku yıllar önce Prairie Rose Yerleşkesi’ni yakıp kül edebilirdi. Artık Gina ölü ve Red Crow Brass kontrolden çıkmış bir halde. Red Crow Gina’nın anısına hürmet mi edecek… yoksa kazanamayabileceği bir savaş mı başlatacak?

Çevirmen koltuğunda Egemen Görçek var. Bakalım bize ne gibi sürprizler hazırladılar.

Devam edelim şimdi. Sırada Avengers var. Gerekli Şeyler ülkemizdeki Avengers külliyatına yeni bir cilt ekliyor ve bizlere Avengers Dünyası’nı sunuyor.

Sıra geldi tanıtımına.

Avengers Dünyası

avengers-dunyasi“Avengers geri döndü ve şimdi eskisinden de daha iyi.”
-Newsarama.com-

Avengers “büyüyor”, takımlarını ve etki alanlarını küresel, hatta gezegenlerarası bir seviyeye genişletiyor. Captain America çağrı yaptığında kim cevap verecek? Cevap sizi şaşırtacak! Avengers’ın ilk görevi onları Mars’a götürüyor ama Bahçe’nin sırları onları yeniden Dünya’daki Savage Land’e yöneltiyor! Ve Shi’ar İmparatorluk Muhafızları bozguna uğradıklarında, Avengers istilacı bir güçle savaşmak için galaksinin bir ucuna yolculuk ediyor. Captain Universe, Avengers’ın son maceralarında saklı kodu çözebilmek için zamanla yarışırken bütün ipuçları kainatın gizli kökenini işaret ediyor! Jonathan Hickman, Dünyanın En Kudretli Kahramanları’nı büyük tehlikeler, büyük fikirler ve büyük ideallerle yeni bir seviyeye taşıyor. Bu Avengers Now!

Çeviri Burç Üner’den, editörlükse Kayra Küpçü’den geliyor bu eserde. Meraktayız.

Haziran ayı çizgi roman açısından oldukça doyurucu başladı. Böyle de devam etsin yahu!