in ,

Avengers ve Duck Tales Buluşursa…

Başarılı illüstrasyoncu Chad Townsend, Avengers ve Duck Tales kahramanlarını bir araya getirerek ortaya ilginç bir çalışma çıkarmış.

avengers ve duck tales bulusursa
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Comics’in Disney tarafından satın alındığı günden beri içimizi bir şüphe kemirip duruyor: Ya o çok sevdiğimiz çizgi-romanlar birdenbire fazla Mickey Mouse’laşırsa? Ya hepsi bir sevimlilik abidesine dönüşürse? Deadpool’un sebze yiyip ahlaki öğütler verdiğini ya da Wolverine’in yatmadan önce pençelerini fırçaladığını düşünebiliyor musunuz? Brrr…

Yeteneklerini Disney, Marvel, Fox ve Warner Bros gibi pek çok büyük firma için sergileyen, ayrıca oyun yapımcılarıyla da çalışan Chad Townsend de bunu merak etmiş olacak ki Avengers kahramanlarını alıp hepsini birer Duck Tales karakterine çevirmiş. İşte karşınızda Captain Ameriduck, Iron Duck, Incredible Duck ve daha nicesi…

Avengers Duck Tales

- Reklam -

Avengers Duck Tales Yeni

Hulk Thor

Townsend hızını alamayıp Marvel’in iki ikonik karakteri M.O.D.O.K. ile Daredevil’ı da kaleme almış. Bir nevi bonus: Moduk ve Duckdevil.

- Reklam -

M.O.D.O.K. ile Daredevil

Ortaya çıkan sonuç pek de fena olmamış doğrusu, siz ne dersiniz? Yine de söz konusu Duck Tales kahramanları olduğunda bizim gönlümüzün birincisi daima Darkwing Duck kalacak.

Darkwing Duck
Let’s get dangerous!

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Let’s get dangerous!! Harika olmuşlar. :smiley: :smiley: :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

etten yapilmislar

Etten Yapılmışlar – Terry Bisson

doctor who kadin

80’lerde Doctor Who’nun Kadın Olarak Rejenere Olması Düşünülmüş