Ant-Man Filminin Yeni Posterleri Avengers’ı Tiye Alıyor

ant man ust

Marvel gelecek ay sinemalarda boy (!) gösterecek olan Ant-Man için 3 yeni poster ve bir yeni TV reklamı daha yayınladı.

Ant-Man filmi ilk duyurulduğunda pek de ilgimi çekmemişti doğrusu. Evet, kahramanı yakından tanıyordum. Bilka zamanındaki Örümcek Adam ciltlerinde ve Alfa’dan çıkan Uzay Şövalyesi ROM’da kendisini bol bol okumuştum. Ama ne bileyim… ilgimi çekmeyen bir kahramandı işte. İlk afişlerinin üzerinde “Size Avengers’ı sunan yapımcıdan” yazması da tuzu biberi olmuştu. Çünkü kendine güvenmeyen, ağabeyinin ününden faydalanmaya çalışan biri izlenimini bırakıyordu bende.

Derken ilk fragmanlar, ardından TV reklamları gelmeye başladı. Kendine güveni olmayan o silik karakter gidip şakalar yapan ve yeteneklerini sergileyen bir kahraman geldi yerine. Bizlerin merakı da doğru oranda arttı elbette.

Üstelik yapımcılar da o ilk afişlerdeki hatalarını fark etmiş olacaklar ki hem “Size Avengers’ı sunan yapımcıdan” ibaresini hem de kendilerine ait filmleri bulunan Avengers üyelerini tiye alan güzel bir çalışma yayınladılar dün geç saatlerde.

Ant-Man-Poster-Iron-Man
Kalkan Yok. Zırh Yok. Problem Yok.
Ant-Man-Poster-Thor
Kalkan Yok. Çekiç Yok. Problem Yok.
Ant-Man-Poster-Captain-America
Kalkan Yok. Çekiç Yok. Problem Yok.

Bunun yanı sıra bir de öncekilerden daha uzun ve detaylı bir TV reklamı geldi. Bu kez hem kahramanımızın hem de düşmanı Yellowjacket’ın yeteneklerine daha yakından şahit oluyoruz.

Ant-Man 17 Temmuz 2015’te bizlerle olacak.