The X-Files’ın Çekimleri Başladı!

x-files-reboot-ust

90’ların efsanevi paranormal dedektiflik dizisi The X-Files’ın yeni sezonunun çekimleri geçtiğimiz çarşamba günü Kanada’nın Vancouver şehrinde resmen başladı.

Son bölümünün yayınlanmasının üzerinden 13 yıl geçen dizinin çekimleri Ajan Mulder (David Duchovny) ile Ajan Scully’yi (Gillian Anderson) tekrar bir araya getirdi. İşin ilginç yanıysa her iki oyuncunun da sanki bir gün bile yaşlanmamış gibi görünmesi…

x-files-reboot-02

x-files-reboot-03

Henüz senaryo hakkında bir bilgimiz olmasa da ilk bölümün ilk sahnesinin nasıl başlayacağını artık biliyoruz: Ajan Mulder’ın bir arabadan inip eski ortağının yanağına bir öpücük kondurmasıyla…

x-files-reboot-01

Dizinin yaratıcısı Chris Carter verdiği bir demeçte, “Aradan geçen zamanı 13 yıllık bir reklam arası gibi düşünüyorum. İyi haber dünyanın artık eskisine nazaran daha da tuhaf bir yer hâlini alması. Elimizdeki altı hikâyeyi anlatmak için kusursuz bir zamandayız,” şeklinde konuştu.

Yeni The X-Files’ın ne zaman yayına gireceğini hâlâ bilmiyoruz. Ama çekimlerinin başlamış olması bile tek başına oldukça sevindirici bir haber. Merakla bekliyoruz.