Doctor Strange’in Kötü Adamı, 12 Yıllık Esaretin Başrolü

doctor strange

Sherlock’un efsanevi oyuncusu Benedict Cumberbatch’in Doctor Strange, bir başka efsane ve önünde saygıyla eğildiğimiz Tilde Swinton’ın da The Ancient One’ı oynayacağını biliyorduk. Şimdi sırada kötü adam var!

Bir yanda Sherlock, diğer yanda Narnia’nın Beyaz Cadı’sı. Böyle bir ekibin karşısında en az onlar kadar büyük bir isim durmalıydı. Görünüşe göre tam olarak böyle de oldu.

Deadline’ın haberine göre, 12 Yıllık Esaret’in başarılı oyuncusu Chiwetel Ejiofor, Doctor Strange’in düşmanı Baron Mordo olması için seçildi. Ancak, tam bu anda farklı bir noktaya gidiyoruz. Çünkü “tam bir kötü” yerine kurguda ufak bir değişiklik mevcut. Mordo’yu daha çok “Doctor Strange mitolojisindeki karakterlerin bir alaşımı” olarak göreceğimize dair dedikodular mevcut.

Ejiofor bu ara adını büyük merakla beklenen filmlerde duyurmayı da sürdüyor. Kendisi yakın zamanda, Marslı filminde Venkat Kapoor rolünde karşımıza çıkacak. 12 Yıllık Esaret’ten sonra bilimkurgu ve çizgi roman dünyasına da iddialı bir giriş yapıyor.

chiwetel-ejiofor