“Varolmayanlar” Amazon’da Satışta

nonexistents ust

Doğu Yücel’in şehir fantazyası türündeki romanı Varolmayanlar, bundan böyle Ayşe Lucie Batur çevirisi ile İngilizce olarak Amazon’da satışta.

Yazarlık mesleğinin yanı sıra senarist ve sunucu kimlikleriyle de tanıdığımız Doğu Yücel, 2 gün önce kişisel Facebook hesabından yaptığı şu açıklamada, kitabını Nonexistents adıyla Amazon’da 0,99 dolardan satışa sunduğunu ve ilham kaynağının ise Andy Weir olduğunu açıkladı. Çok kısa bir sürede tüm dünyada en çok okunan kitaplar arasında giren Marslı (The Martian) romanının yazarı Weir’in bu başarısı, iyi bir sanat eserinin nasıl da kulaktan kulağa yayılabileceğini gösteriyordu bizlere.

Dileriz ki Yücel’in başyapıtı Varolmayanlar da iyi bir satış grafiği yakalar ve diğer dünya dillerine çevrilme süreci başlar. Bu yolda Yücel’e başarı dileklerimizi iletiyor ve kitabı indirmeniz için Kindle ve iPad sahibi olmanız gerekmediğini, kişisel bilgisayarınızdan da okuma imkanına sahip olduğunuzu belirtiyoruz.

Amazon fiyatlandırmasına göre en ucuz satış fiyatına sahip olan Varolmayanlar’a şuradan ulaşabilirsiniz.

Haberimizi sonlandırırken, Varolmayanlar’ın sitemiz bünyesindeki incelemesine buradan ve Doğu Yücel’in son kitabı Güneş Hırsızları’nın detaylı incelemesine de buradan ulaşabileceğinizi hatırlatalım.

nonexistents