The Last Witch Hunter’ın Devam Filmi Şimdiden Yolda

vin-diesel-the-last-witch-hunter

Vin Diesel’in fantastik temalı yeni filmi The Last Witch Hunter, daha beyazperdelerle bile buluşmadan ikinci filmine kavuşmuş gibi görünüyor.

Önce konusuyla, sonra da yayınlanan fragmanlarıyla ilgimizi cezp etmeyi başaran The Last Witch Hunter bu yılın ekim ayında gösterime girecek. Yani filmi izleyebilmemiz için önümüzde hâlâ uzun bir zaman var. Ancak yapımcılar kendisine gösterilen ilgiden o kadar memnun kalmışlar ki ikinci filmin hazırlıklarına şimdiden başlamışlar bile.

vin-diesel-last-witch-hunter

Anlaşılan stüdyo The Last Witch Hunter – Balta ve Haç’tan o kadar umutlu ki… bir sonraki filme şimdiden başladılar. İlk film 23 Ekim’e kadar gösterime girmeyecek, buna rağmen daha şimdiden onlarla anlaşma imzalamamı ve çekimler için zaman ayarlamamı istiyorlar. Her zamanki gibi fikirlerinizi duymak isterim… Kaulder: Sen iyi bir cadı mısın, yoksa kötü mü?

Görünüşe göre filmin gişede beklenen başarıyı yakalaması hâlinde Son Cadı Avcısı’nın sondan bir sonraki macerasını, hatta belki de daha fazlasını sinemalarda izleme şansına erişeceğiz. Bunun bir ayrıcalık mı yoksa lanet mi olduğunaysa 23 Ekim’de hep beraber karar vereceğiz.