David Tennant’lı Bir “Chew” Animasyon Uyarlaması Mı Dediniz!

chew

Marmara Çizgi’nin ülkemize kazandırdığı özgün mü özgün çizgi romanlardan Chew, şimdi bir animasyon uyarlamasına gidiyor. Hem de David Tennant ile!

Geçtiğimiz günlerde 2. cildi yayınlanmış olan Chew, oldukça özgün bir konuya sahip. Şöyle ki, başkarakterimiz Tony Chu bir dedektiftir, ancak sibopatik bir dedektiftir. Yani, yediği şeylerden psişik imgelemler alır. Aynı zamanda, çözülemeyen bir cinayeti kimin ve neden işlediğini ortaya çıkarmak için kurbanının cesedini kemirmekten şikayet etmediği zamanlarda muazzam bir dedektiftir. Bu serinin adı boşuna Chew (Lokma) değil gördüğünüz gibi, he he.

Serinin yazarı John Layman, animasyonun senaristi olarak karşımıza çıkıyor ki, bu durum keyfimize keyif katıyor! David Tennant’ın, Tony Chu’nun rakibi Mason Savoy’u seslendireceğiyde bir diğer haberimiz. Ancak bu seslendirme işi için ilk olarak Robin Williams düşünüldüyse de, başarılı oyuncunun bu dünyadan göçüp gitmesiyle işler alt üst olmuş.

David Tennant bu projedeki tek ünlü isim de değil. Ona The Guild’den tanıdığımız, internetin sevilen yüzü Felicia Day, Amelia seslendirmesiyle eşlik edecek. Peki başkarakter Tony Chu kime ait dersiniz? O da The Walking Dead’den (Glen Rhee) tanıdığımız Steven Yeun’a emanet.

Tutmayın küçük enişteyi!