Wolverine, X-Men: Apocalypse Kadrosunda Mı?

hugh jackman wolverine

Gün geçmiyor ki X-Men: Apocalypse cephesinde yeni gelişmeler yaşanmasın. Son söylenti Hugh Jackman‘ın da filmin kadrosunda olduğu yönünde.

Hatırlarsanız sizlere daha önce Hugh Jackman‘ın The Wolverine 3‘te son kez Wolverine olarak kamera karşısına geçeceğini duyurmuştuk. Fakat ünlü aktörün gelecek yıl gösterime girecek olan X-Men: Apocalypse’de yer almayacağı söylentileri gelmiş, hatta resmi kaynaklarca doğrulanmıştı. Bu durum hayranları oldukça üzmüştü tabii.

Son günlerdeyse bu konuda Wolverine hayranlarını heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı. ABD’deki özel bir deri imalatı şirketi olan Kina NY‘nin resmi Instagram sayfasında paylaştıkları bir fotoğraf için yaptıkları açıklama, yeni bir söylentiyi de beraberinde getirdi.

Açıklamaya göre, paylaşılan fotoğraftaki çizimler Montreal‘de çekilen yeni X-Men filminde Hugh Jackman‘ın kullanacağı özel bir spor çantasına ait ve gelecek haftaya hazır olacağı belirtilmiş.

Evet, yanlış duymadınız. Şu an çekimleri devam eden film X-Men: Apocalypse. Bu da demek oluyor ki, Hugh Jackman şu an filmin setinde. Yani yine Wolverine olarak filmde arz-ı endam edecek. Tabii bu konuda elimizde firmanın paylaştığı bu fotoğraf dışında kesin bir bilgi yok. Belki de sevgili yönetmenimiz Bryan Singer, bizlere bir sürpriz hazırlamakla meşgul, kim bilebilir?

https://instagram.com/p/3NTQ0OxIx4/