Michael Keaton, “Imagine Agents”in Başrolünde!

imagine agents michael keaton

Michael Keaton, yeni bir çizgi roman uyarlamasına daha imza atmaya hazırlanıyor: Imagine Agents

Michael Keaton‘un geçtiğimiz yıla damgasını vuran Oscar ödüllü Birdman‘deki performansını unutmak mümkün mü? Ya da Tim Burton imzalı Batman‘deki efsane yorumunu?

Usta aktör şimdilerdeyse yepyeni bir çizgi roman uyarlamasına daha imza atmaya hazırlanıyor. Boom! Studios tarafından ilk sayısı 2013 yılında yayınlanan, Brian Joines’in kaleme aldığı ve Bachan’ın çizdiği Imagine Agents adlı bir çizgi roman serisi bahsettiğimiz. Çocukların hayali arkadaşlarından kötü amaçlı olanlarını kontrol etmeyi görev edinmiş I.M.A.G.I.N.E adlı gizli bir örgütü konu ediniyor.

Keaton ise örgüte yeni katılan genç dedektifleri eğitmek için görevlendirilmiş David Slatern adlı ajanı canlandıracak.

Konusundan da anlaşılacağı üzere bu defa komedi ağırlıklı bir uyarlama ile karşılaşacağız gibi görünüyor. Tabi akıllara hemen “Acaba Men in Black tarzı bir şey mi olacak?” gibi sorular gelebilir.

Keaton bu kez filmin hem yapımcılığını üstlenecek, hem de başrolde. Yapım koltuğunda usta aktörün yanı sıra Michael Sugar ve Ross Richie’nun oturacağı projenin ev sahipliğini ise 20th Century Fox üstlenmiş durumda. Filmin yönetmeni ve diğer başrol oyuncuları ise henüz netlik kazanmadı.

Michael Keaton bu aralar yeni projeleri Kong: Skull Island ve The Founder üzerinde çalışıyor hala. Imagine Agents’ın çekimlerinin ise ne zaman başlayacağı şimdilik belirsiz. Ama usta aktörü böyle eğlenceli bir çizgi roman uyarlamasında izleyecek olmamız merakımızı bir hayli cezbetti doğrusu. Siz ne dersiniz?