Marvel’ın All New All-Different’ında Gelişmeler Sürüyor! Hamile Süper Kahraman da Cabası

all new all different

Marvel, All New All-Different ile yenilenmeye gidiyor. Bu isim altında başlattığı yeniliklerde yepyeni gelişmeler ortaya çıktı.

Sizlere bilinen kahramanların yeni yüzünü ya da kimlerin, hangi takımların yeni üyesi olduğu gibi bilgileri şurada detaylı yazımızda aktartmıştık. Şimdiyse gelişmelere dair kesinleşen taze bilgiler var!

1. İlk durağımız Spider-Woman. Hatta muhtemelen en ilginci de o.

Spider-Woman, All New All-Different atağıyla birlikte yeni bir seriye kavuşuyor ve bu seride kendisi hamile. Ciddiyiz. Bakın, hemen aşağıda kocaman karnını görebilirsiniz. Ama bu kahramanlığına engel mi? Hayır! Çünkü görseldeki sloganda da dendiği gibi,

Gündüzleri ebeveyn. Geceleri kahraman.

İşte bu çok çılgın oldu!

spider woman hamile

 

2. Sonraki durağımız Guardians of the Galaxy olacak. Burada çok ciddi değişimler var. Büyük sürprizi sona saklayarak sayalım bakalım.

Fantastic Four’un The Thing’i artık bir GOG üyesi. Dahası, görüp de şok olabileceğiniz gibi Venom da orada. Bitmedi! Geldik en büyük sürprize. Görselde gördüğünüz Star-Lord o bildiğiniz Star-Lord değil. Yoook, değil! (Gerçek Star-Lord bu değil! He he)

All New All Different kapsamında yenilenen Guardians of the Galaxy’de Star-Lord’un maskesini ve giysilerini kuşanan, dahası aynı onun gibi ekibin başına geçen kişinin “Kitty Pryde” olduğu iddia ediliyor. O kim mi? O, bir zamanlar en genç X-Men üyelerinden biri olan bir mutant. Eh, tabii artık genç değil. X-Men ile birlikte çok yol aldı. Kendisine dair detaylı bilgiye şuradan ulaşabilirsiniz.

O değil de, Gamora nerede?!

gog new

 

3. Thor’dan sonra kostümünü devretme sırası Wolverine’de. Onun da tahtına bir kadın oturdu. Bakalım Thor’daki gibi satışlar katlanacak mı?

Peki yeni isim kim? Aslında şaşılacak biri değil. X-Force üyesi X-23 yeni Wolverine olarak karşımızda! Zaten dişi Wolverine için daha uygun kim olabilirdi?

wolverine kadin

4. Son adımımız iyiden kötüye geçen bir karakterle ilgili: Silk.

Peter Parker’ı ısıran örümcek, ölmeden önce bir de Cindy Moon adlı zeki bir kızı ısırırsa, ortaya Spider-Woman benzeri bir Silk çıkar.

Madam Web bu işe ne diyecek, en çok onu merak ettim şimdi.

Marvel şimdi All New All Different ile birlikte Silk’i suça yönlendiriyor! Burada neler oluyor?

silk 1

Neler olmuş, neler! Bizler size aktardığımız tüm bu gelişmeleri şaşkınlıkla okuduk, sonra da bir koşu size aktardık. Peki siz ne dersiniz? Sizce bu yenilenme güzel gidiyor mu? Yoksa işin tadı tuzu kaçtı mı?