Heroes Reborn’un Karakter Posterleri Görücüye Çıktı

heroes reborn

Bir döneme damgasını vuran efsane dizi Heroes’u küllerinden döndürmeyi amaçlayan Heroes Reborn’dan ilk karakter posterleri görücüye çıktı.

NBC kanalının, ilk olarak 2006 yılında yayınlanmaya başlayan ve 2010’da dördüncü sezonu ile sona eren efsane dizisi Heroes’un devamı niteliğindeki Heroes Reborn, ilk duyurulduğundan beri merakla beklenen bir proje.

Bildiğiniz üzere Heroes’un ilk iki sezonu çok başarılı bulunsa da son sezonları büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Buna rağmen yapım efsane diziler arasına girebilmeyi başarmıştı. Dolayısıyla, Heroes Reborn’un ne kadar başarılı bir yapım olacağı, daha doğrusu Heroes efsanesini küllerinden yeniden doğurmayı başarıp başaramayacağı merak konusu tabi.

Heroes Reborn’un geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk fragmanı(Hiro mu o?), her ne kadar büyük bir heyecan yaratsa da hayranları ikiye böldü. Kimileri fragmanı yere göğe sığdıramazken, kimileri de basit bir süper kahraman dizisi gibi göründüğü yorumunu yaptı.

Dizinin hayranlarını tatmin edecek bir şekilde geri dönüp dönemeyeceği tartışmaları süredursun, NBC kanalı son sürat tanıtımlarına devam ediyor. Şimdiye kadar bir kısa fragman ve posteri yayınlanan yapıma ait ilk karakter posterleri de görücüye çıktı. Karakter sloganları ile birlikte yayınlanan posterler oldukça dikkat çekici, yeni karakterlerle de böylece tanışmış oluyoruz.

nbc heroesreborn malina ew2

nbc heroesreborn hrg ew2

ceb717efe9e6fc9f7248ec780deb3152d8f82719

dbe8cc2bfef4517263a9571715692b3ec8421af4

Heroes Reborn’un senaryosunu yine serinin yaratıcısı Tim Kring üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Heroes’tan hatırladığımız Jack Coleman (Noah Bennet), Masi Oka (Hiro Nakamura), Jimmy Jean-Louis (The Haitian) ve Greg Grunberg (Matt Parkman)’ın yanı sıra Zachary Levi, Ryan Guzman, Robbie Kay, Danika Yarosh, Judith Shekoni, Kiki Sukezane, Henry Zebrowski ve Gatlin Green gibi isimler bulunuyor.

Toplam 13 bölüm sürecek olan Heroes Reborn, ilk bölümüyle 24 Eylül’de ekranlarda olacak. Eğer henüz izlememişseniz, sizleri dizinin fragmanı ile baş başa bırakalım.