The Hunger Games’te Finale Doğru

alayci kus 2

San Diego Comic-Con fırtınası devam ediyor! Comic-Con 2015 dolayısıyla San Diego’da bulunan film ekibi, medyanın ve hayranların ilgi odağında.

Hayranlarının merakla beklediği serinin son filmi olarak tasarlanan Mockingjay Part 2’den fotoğraflar, bir adet poster ve bir adet de klip yayımlandı.

Yayımlanan posterde Katniss Everdeen’i kırmızı kıyafetler içinde bir tahtta otururken görüyoruz. Filmden görüntülerin olduğu diğer birkaç fotoğraf ise heyecanlanmamıza yol açıyor.

Mockingjay Part 2

Suzanne Collins’in çok satan Açlık Oyunları adlı distopik üçlemesinden sinemaya uyarlanan serinin son kitabı Alaycı Kuş, bildiğiniz üzere 2’ye bölünmüştü. Harry Potter ile başlayan son kitabın sinema uyarlamasını 2 bölüm halinde yayımlama fırtınası ise Alacakaranlık serisi ile devam etmişti. Ve şimdi sıra Açlık Oyunları’nda.

Başrollerinde Oscar’lı oyuncu Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, geçen yılki Still Alice filmindeki performansı ile Oscar’a uzanan Julianne Moore, Game of Thrones dizisinden tanıdığımız Gwendoline Christie ve Natalie Dormer, Woody Harrelson ve geçen yıl kaybettiğimiz usta aktör Philip Seymour Hoffman’ın olduğu filmin ilk bölümü geçen yıl vizyona girmişti. Diğer yarısını ise bu senenin donuna doğru, 20 Kasım 2015 tarihinden itibaren izleme fırsatı bulacağız.

İşte üstte bahsettiğimiz “13. Bölgeden Mesaj Var – Bizimle Diren” adlı klibi hemen aşağıdan ya da buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Klipte Katniss’i, devrim askerleri ile birlikte görüyoruz ve biliyoruz ki, bu yaklaşan büyük bir savaşın habercisi.

Son olarak, filmin fragmanını bir kez daha hatırlamak isterseniz buraya tıklamanız yeterli.