Mass Effect’te Sıra 3. Kitapta!

mass effect intikam ust

Akılçelen Kitaplar, dünyanın en ünlü oyunlarından Mass Effect’in roman serisinde hız kesmiyor!

Drew Karpyshyn’ın kaleme aldığı Mass Effect oyun serisinin bizzat başyazarı tarafından kaleme alınan seride, şimdi sıra 3. kitap olan İntikam’da.

Keşif ve Yükseliş ile başlayan serinin bakalım 3. adımı olan İntikam’da neler olacak?

mass effect intikamİnsanlık yıldızlara ulaştı ve uzaylıların oluşturduğu geniş galaktik topluluk içerisindeki yerini çoktan aldı. Ancak keşfedilen uzayın sınırının ötesinde, galaksinin organik ırkları kendi karanlık emelleri için “harmanlamak” üzere pusuda bekleyen, akıllı yıldız gemilerinden oluşan bir ırk var: Reaperlar

Gizli operasyonlar yürüten ve insan yanlısı bir örgüt olan Cerberus’un lideri Asılsız Adam, insanlığın kurtuluşu sağlamak için düşmanın güçlü ve zayıf noktalarını öğrenmek üzere, bedenine Reaper teknolojisi yerleştiren birini incelemeyi planlar. Oldukça tehlikeli ve korkunç deneyleri için uygun adayı da bulmuştur: Yükseliş Projesi’nin direktörü Kahlee Sanders’ın yardımıyla kızını örgütün elinden kurtaran eski Carberus ajanı Paul Grayson.

Grayson’ın ortadan kaybolduğunu öğrenince, güvenebileceği tek kişiden yardım ister Kahlee: İttifak savaş kahramanı Albay David Anderson. Birlikte, Grayson’ın esir tutulduğu gizli Cerberus tesisini bulmak için yola çıkarlar. Ne var ki Grayson’ın peşinde başkaları da vardır ve zaman da hızlı tükenmektedir.

Dileriz Akılçelen Kitaplar bu hızlarını Brandon Sanderson’ın o başyapıt eserlerinde de gösterir.

Eserin künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.