Star Wars 8’e Muhtemel Kötü Adam: Del Toro

Benicio-Del-Toro

Benicio Del Toro’nun, Star Wars’da boy gösterebileceği konuşuluyor.

Snatch, Traffic, The Usual Suspects gibi kült filmlerden tanıdığımız Benicio Del Toro’ya Star Wars VIII için teklif gitmiş durumda fakat ne yazık ki şu an için kesinleşen bir durum söz konusu değil.

Eğer Del Toro’nun filmde rol alacağı kesinleşirse, bunun çok büyük bir ihtimalle kötü adam rolü olduğu söyleniyor. Bu kötü adamın kim olduğu ise, yine belirsizliğini koruyan konular arasında.

Fakat kötü adam demek, Han Solo’ya, Luke Skywalker’a, Leia’ya karşı olmak demek, bunun bilincindeyiz elbette. Yine de, bu isimlerin henüz 8. filmde oynayacakları kesinleşmediği için, gönlümüzü ferah tutabiliriz şimdilik.

Hatırlayacağınız üzere, Del Toro’nun Disney’e girişi, geçen yılki Guardians of the Galaxy/Galaksinin Koruyucuları filmi ile olmuştu ve Marvel’in bu yapımında The Collector’a hayat vermişti. Marvel’in, Lucasfilm’le kardeş şirket olduklarını da hatırlatmakta yarar var.

The-Collector-Guardians

Yeni Star Wars filmine 5 aylık bir süre kaldığını ve Del Toro’nun oynaması muhtemel 8. filmin vizyon tarihinin ise 26 Mayıs 2017 olduğunu belirtelim.