Söylenti: Zack Snyder’ın Oğlu Batman v Superman’de Robin’i Oynayacak

Eli Snyder robin

Biz Batman v. Superman’in son yayınlanan fragmanının etkisinden henüz çıkamamışken, film ile ilgili yeni söylentiler gelmeye devam ediyor.

Batman v Superman cephesinden gelen son dedikodulara göre yönetmen Zack Snyder’ın oğlu Eli Snyder, filmdeki bir sahnede Robin’i canlandıracak.

Hatırlarsanız fragmanın bir sahnesinde yeni Bruce Wayne’imiz Ben Affleck’i, ölmüş Robin’in kostümüne bakarken görüyorduk.

Filmde artık emekliye ayrılmış bir Batman izleyecek olduğumuzdan teorilere göre Robin, Joker tarafından çoktan hakkın rahmetine kavuşturulmuş durumda olacak, zaten kostümün üzerinde de olayın ardından Joker’in Batman’e bıraktığı notu görüyoruz.

Söylentiler doğruysa eğer Eli Snyder’ı büyük ihtimalle bir flashback sahnesinde Robin olarak izleyeceğiz. Hatta bu sahnenin Jared Leto ile beraber çekildiği konuşuluyor. Vay be, oldukça heyecan verici!

eli snyder

 

Tabi bunlar şimdilik tamamen söylentiden ibaret. Gerçi bu Zack Snyder’ın oğlunu filmlerinde ilk oynatışı da değil. Kendisini daha önce 300’de genç Leonidas olarak, Watchmen filminde de genç Rorschach olarak izlemiştik. Genç oyuncunun fotoğraflarına bakarsak, fiziksel olarak da Robin karakteri için oldukça uygun görünüyor.

Batman v Superman’in sürprizleri bitecek gibi görünmüyor. Bakalım film vizyona girmeden daha ne gibi söylentiler kulağımıza gelecek.