Evan Peters, X-Men Apocalypse’teki Sahnesi Hakkında Konuştu

x men evan peters ust

Evan Peters  MTV’ye verdiği demeçte yeni Quicksilver sahnelerinin çok daha görkemli olacağı konusunda açıklamalar yaptı.

Bildiğiniz üzere X-Men: Days of Future Past filminde canlandırdığı Quicksilver rolüyle gönlümüzde taht kurmayı başaran Evan Peters’ı, X-Men Apocalypse’de de seyretme şansını bulacağız.

Days of Future Past’ın hiç şüphesiz en iyi sahnesi Quicksilver sahnesiydi. Geçtiğimiz ay Bryan Singer’ın instagram hesabından paylaştığı şu foto gösteriyor ki gelecek X-Men filmindeki Quicksilver sayesinde yine yer yerinden oynayacak.

z8QzOKg

Sahneleri hakkında MTV’ye konuşan Peters, daha büyük ve daha iyi sahnelerin bizi beklediğini müjdeledi. Days of Future Past’deki sahnelerinde üzerindeki baskı sorulduğunda bizlere şu açıklamalarda bulundu:

Pek tabii böyle şeyleri denemek her zaman zor olur. Özel efekt çalışanları kesinlikle muhteşem bir iş başardılar. Bu yıl daha büyük ve daha iyi şeyler üzerinde çalışıyoruz. Daha önceki çalışmaları koruyup, üstüne yenilerini ekliyoruz. Bunları bir arada görmem ve insanların da bunları görecek olması gerçekten heyecan veriyor. Bence görkemli bir X-Men filmi için gerçekten eğlenceli sahneler olacak. Diyeceğim o ki, Kıyamet bize büyük ve destansı bir X-Men filmi getirecek!

Son X-Men filmindeki Quicksilver sahnelerinin ne kadar iyi olduğunu hatırlıyoruz ve şimdi de Peters’ın, bu sahnelerin daha da ileriye götürülecek oluşu hakkında açıklamaları bizleri bir hayli heyecanlandırdı.

Gözlerimizi 27 Mayıs 2016’ya dikmiş, merakla o günün gelmesini bekliyoruz.