Kesinleşti: Mark Hamill, Öldüren Şaka Animasyonu İçin Çoktan Joker’i Seslendirdi Bile

mark hamill joker

Daha uygun kim olabilirdi ki?

Daha geçen hafta sizlere Batman’in gelmiş geçmiş en iyi cildi Öldüren Şaka’nın bir animasyon uyarlamasının geleceğinden bahsetmiş, bu uyarlamada Mark Hamill’in Joker’i seslendirmek istediğini bildirmiştik.

Hayranların Mark Hamill’i bu uyarlamada Joker’in sesi olarak görmek istemesi üzerine, Hamill de Twitter üzerinden aynı şeyi umduğunu belirmişti. Sonuçta burada Batman the Animated Series’den tutun da, Batman oyunlarına kadar kulaklarımıza kazınmış ve kimilerine göre “gerçek Joker” olan kişiden bahsediyoruz.

Collider’dan gelen taze habere göre, Mark Hamill Öldüren Şaka uyarlamasında, kendine düşen Joker seslendirmesini tamamladı bile. Yani Joker’i seslendirmesinin yanı sıra, şu geçtiğimiz günlerde kendi repliklerinin kaydını da tamamladı. Böylece geriye yönetmen Bruce Timm’in gelecek yıl bu animasyon kısmını hayata geçirmesi ve yönetmesi kaldı.

Peki ya Batman ne olacak? Animated Series’de ve Batman oyunlarında Hamill’i yalnız bırakmayan, Batman deyince hemen sesi kulaklarımıza gelen Kevin Conroy’u da ekipte görecek miyiz? Daha doğrusu, duyabilecek miyiz?

Söz konusu Öldüren Şaka olunca Barbara Gordon için Melissa Gilbert’ın da sahalara dönmesini isteyen pek çok hayran var. Ancak ne yazık ki Komiser Gordon için aynı şeyi söyleyemiyoruz. Zira onu seslendiren Bob Hastings geçen yıl aramızdan ayrılmıştı.

Hadi üzmeyin bizi, şu efsane Batman ekibi kulaklarımızın pasını silsin!