“Hawkman” Rolü Resmen Falk Hentschel’in Oldu!

hawkman ust

The CWDC’s Legends of Tomorrow dizisinde Hawkman karakterini Falk Hantschel’in canlandıracağını resmen duyurdu.

The CW’nin yapmış olduğu açıklamaya göre, ilk olarak  Arrow ve The Flash crossover bölümlerinden birinde Hawkman olarak karşımıza çıkacak olan Falk Hentschel, daha sonra DC’s Legends of Tomorrow dizisiyle rolüne devam edecek.

DC’s Legends of Tomorrow dizisindeki karakterler kendi serisine kavuşmadan önce ilk olarak ya The Flash ya da Arrow’da görücüye çıkıyordu. Ancak bu sefer bir crossover bölüm tercih ediliyor. Bu crossover bölümünün DC’s Legends of Tomorrow dizisinin merkezine açacağı geçit, yalnızca Hawkman ile mi yoksa diğer Legends of Tomorrow karakterlerini de bünyesinde barındırarak mı açılacak henüz bilmiyoruz.

Falk Hantschel’in canlandıracağı Hawkman, özel metalden yapılmış gürzüyle suçlularla savaşan kanatlı bir kahraman, aynı zamanda Carter Hall gizli kimliğini kullanarak müze müdürlüğü de yapan bir arkeologdur. Eski mısır prensi Khufu’nun reenkarnasyonuyla meydana gelmiştir.

Ciara Renée’nin canlandıracağı Kendra Saunders yani Hawkgirl onun ruh eşidir. Hawkgirl Kendra gibi Carter da Atmaca Tanrı Horus’un güçlerine erişip kanatlı kahraman Hawkman’e dönüşmektedir.

İlk olarak Arrested Development dizisiyle ekranlarımıza konuk olan Falk Hantschel, daha sonra Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.  dizisi ile White House Down  ve Transcendence filmlerinde yer almıştı. Hawkman rolünde nasıl bir performans sergileyeceğiniyse merakla bekliyoruz.

Eğer daha önce izlemediyseniz, sizleri  DC’s Legends of Tomorrow fragmanıyla başbaşa bırakalım. Dizinin Ocak 2016‘da ekranlara gelmesi planlanıyor.